Jelentős változásokkal, de megtartjuk programjainkat!

2020. november 3-án rendkívüli jogrend bevezetéséről döntött a kormány és újabb korlátozó intézkedéseket hozott a koronavírus járvány megfékezése érdekében. Ennek megfelelően a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett programkínálat és annak lebonyolítása is módosul.

A Debreceni Őszi Fesztivál 2020. november 9. és 18. között előzetesen meghirdetett eseményeit a hatályos kormányrendeletnek megfelelően kialakított új ültetési rendben megtartjuk, illetve az alábbi belépőjegyes programjainkat élőben közvetítjük a https://online.jegy.hu oldalon. Az online események megtekintéséhez hozzáférés vásárlása szükséges, amelynek díja megegyezik az adott rendezvény kapcsán korábban meghirdetett jegyárral.

Így Berecz András: Félbevágott pipafüst című, november 16-án este 7 órakor kezdődő produkciójára már az összes helyszíni jegy elfogyott, arra helyszíni részvételre jogosító belépőjegyet már nem lehet venni. Ezért azoknak a nézőknek, akik szeretnék az eseményt élőben megtekinteni, online részvételi lehetőséget biztosítunk, amelyet 2500 Ft ellenében tudnak megvásárolni.

Szintén az összes helyszíni jegy elfogyott a november 17-én, 19 órakor kezdődő Magda, a Szabó – Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos című színházi előadásra. A Szabó Magda halálának évfordulója alkalmából műsorra kerülő életrajzi játékot ezért online is meg lehet tekinteni, amelyre az egyszeri virtuális jegy ára 2800 Ft.

Továbbra is lehet – korlátozott számban – személyes részvételre lehetőséget, illetve hamarosan lehet online megtekintést lehetővé tévő hozzáférést vásárolni a november 11-i Hot Jazz Band 35 című koncertre. A Kossuth-díjas Hot Jazz Band este 7-kor lép fel a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 2900 Ft.

Szintén várjuk mindkét platformra a jegyvásárlókat a november 14-i Wass Albert – Hercz Vilmos: Tűzliliom című ősbemutatóra is. A misztikus táncjáték 20 órakor kezdődik a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 1800 Ft.

Hasonlóképpen lehet jegyet vásárolni mind személyes részvételre, mind online megtekintésre a november 14-én a Bálteremben lévő Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wagner című Bősze Ádám előadásra. A belépő/virtuális jegy ára 2500 Ft.

Azon nézőinkre is gondolunk, akik a Debreceni Őszi Fesztivál eseményeinek személyes megtekintését online élményre cserélnék: a korábban megvásárolt belépők online jegyre váltásával kapcsolatos tudnivalókról hamarosan részletes tájékoztatást teszünk közzé a www.debrecenioszifesztival.hu weboldalunkon.

A Debreceni Őszi Fesztivál ingyenesen programjai, a Kollmann Gábor Quintet november 10-én, 19.30-kor kezdődő koncertje, illetve a Vasárnapi Muzsika keretében november 15-én, 17 órától kezdődő Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium szólistáinak koncertje kizárólag előzetes regisztrációt követően látogathatók! A regisztrációs karszalagok korlátozott számban a Kölcsey Központ információs pultjában vehetők át, hétköznapokon 8 és 16 óra között.