Online térbe költözünk!

Kedves Látogatóink!

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei – ahogy azt a november 10-i sajtóközleményünkben már jeleztük – hagyományos formában nem tarthatók meg. Ezért a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát visszatéríti. A nézők a visszaváltási szándékukat minden esetben az info@fonixinfo.hu email címen jelezzék, legkésőbb 2020. december 31-ig!

A Debreceni Őszi Fesztivál programjában meghirdetett, de most lemondott programjaink közül a Kollmann Gábor Quintet és a Hot Jazz Band jubileumi koncertjét, illetve Bősze Ádám előadóestjét tavasszal, a Tűzliliom című táncjáték bemutatóját a jövő év nyarán tervezzük megrendezni.

A rendezvényekre vonatkozó védelmi intézkedésekben a kormányrendelet megengedi a kulturális események online közvetítését vagy az élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatást, ezért a Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül online módon közvetítjük a következő programokat:

  • Vasárnapi Muzsika – a Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium szólistáinak koncertje, 2020. november 15. 17.00: az esemény ingyenesen megtekinthető a Kölcsey Központ facebook oldalán.
  • Magda, a Szabó – Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos – életrajzi játék, 2020. november 25. 19.00: Az online esemény a https://online-fonixrendezveny.jegy.hu oldalon tekinthető meg, ehhez virtuális jegy vásárlása szükséges, amelynek díja 1.500 Ft.
  • Berecz András: Félbevágott pipafüst, 2020. november 30. 19.00: Az online esemény a https://online-fonixrendezveny.jegy.hu oldalon tekinthető meg, ehhez virtuális jegy vásárlása szükséges, amelynek díja 1.500 Ft.

Virtuális jegy vásárlásához az alábbi egyszerű lépéseket kell követnie:

  1. látogasson el az https://online-fonixrendezveny.jegy.hu oldalra
  2. válassza ki a megtekinteni kívánt eseményt, majd adja meg a legördülő listában a virtuális jegyek darabszámát*
  3. amennyiben korábban nem regisztrált, úgy ezt most meg kell tennie a vásárlási folyamat folytatása érdekében (a vásárlás a létrehozott fiókjához kapcsolódik, az online esemény csak a fiókba bejelentkezve tekinthető meg, egyidejűleg egy eszközről)
  4. már csak a virtuális jegyek vételárának kifizetése van hátra, ezt követően kap egy email üzenetet, amely tartalmazza az online eseményre mutató hivatkozást, illetve azt az időintervallumot, amelyben a program megtekinthető

*Egy felhasználói fiókkal kizárólag egy eszközről élvezhető az esemény, így minden vásárló csak egy linket kap az online esemény megtekintéséhez – függetlenül a vásárolt virtuális jegyek darabszámától. Amennyiben egyidejűleg többen és külön eszközökről szeretnék megtekinteni az eseményt, esetleg ajándékba küldené a hozzáférést egy hozzátartozójának vagy barátjának, úgy minden egyes virtuális jegyet külön felhasználói fiókból kell megvásárolnia.

Mivel élő közvetítésről van szó, ezért annak érdekében, hogy a teljes programot élvezhesse, kérjük, legkésőbb az esemény fent megadott kezdési időpontjában csatlakozzon a közvetítéshez.

Bízunk benne, hogy ebben a rendkívüli helyzetben is sikerül értékes, kulturális tartalomhoz juttatni tisztelt nézőinket! Reméljük, hogy minél többen élnek a lehetőséggel, hogy biztonságos módon és kedvezményes áron megtekintsék a Kölcsey Központból online módon közvetített programjainkat!