A Tűzliliom pótlása

Tisztelt Közönségünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Játékok idei, 26. évadának előzetesen 2020. szeptember 11-ére meghirdetett, azonban járványügyi okok miatt elmaradt TŰZLILIOM című misztikus táncjátékának ősbemutatója a 2020. évi Debreceni Őszi Fesztivál programjaként 2020. november 14-én szombaton 20 órai kezdettel kerül bemutatásra a Kölcsey Központ Nagytermében.

A szabadtéri előadásra előzetesen megváltott jegyek automatikusan a 2020. november 14-ei, beltéri pótelőadásra érvényesek.

Az aktuális járványügyi intézkedésekhez való mindenkori rugalmas alkalmazkodás lehetősége jegyében a jegyüket 2020. szeptember 11-ig megváltó nézőink a Kölcsey Központ Nagytermének nézőtere középső szektorának első felében az 1-4. jegyárkategóriák (3.700 Ft, 3.200 Ft, 2.700 Ft, 2.200 Ft) szerint sávosan kialakított nézőtérrészeken, illetve azon belül is érkezési sorrendben foglalhatnak helyet.

Az előadásra 2020. október 1-jétől már csak egységáras, 1.800 Ft-os jegyek kaphatók, melyek egységesen a nézőtér hátsó felének akadálymentes rálátású ülőhelyeire szólnak, a helyfoglalás ugyancsak érkezési sorrendben történik.

Felhívjuk jegyvásárlóink figyelmét, hogy a fenti rendezvény a Kölcsey Központ mindenkori járványügyi rendelkezései mentén (kötelező maszkviselés és testhőmérséklet-ellenőrzés, illetve kontaktkutatás érdekében név és telefonszám önkéntes felírása belépéskor) látogatható, melyekről bővebb tájékoztatás az alábbi linken olvasható:
http://kolcseykozpont.hu/tajekoztatas-2/.

Amennyiben nézőink az előadás megtekintése helyett a 2020. szeptember 11-ig megváltott jegyeik árának visszatérítése mellett döntenek, úgy:

1) A Kölcsey Központ jegypénztárában történt vásárlás esetén a vásárlónak a jegyvásárlás helyszínén a jegyek felmutatásával személyesen kell kezdeményeznie a belépők visszaváltását.

2) Online jegyvásárlás esetén a vásárló emailben a jegypenztar@fonixinfo.hu címre küldje el a nevét, a bank nevét, bankszámlaszámát, valamint az eredeti vagy a lefotózott/beszkennelt jegyet jól látható módon. A visszautalásokat a beérkezés sorrendjében teljesítjük, melynek várható időtartama legfeljebb 30 nap.

A jegyek fenti módokon történő visszaváltására 2020. október 15-ig biztosítunk lehetőséget.

Bővebb információ: 06 52 518 400, info@fonixinfo.hu.

Szeretettel várjuk Önöket a Nagyerdei Szabadtéri Játékok idei utolsó ősbemutatójára, a TŰZLILIOM című misztikus táncjátékra a Kölcsey Központ Nagytermébe!

Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.